Om oss

Företaget Lars Ericssons Måleri startades 1963 av Lars Ericsson, och har alltsedan dess varit inriktat på traditionellt måleri.

Idag drivs företaget av Jessica Ericsson och Michael Ericsson samt Andreas Rappendal. Med våra medarbetare är vi idag ca tolv stycken utbildade målare.

Jessica – Hedemorabutiken

Jessica är butikschef och diplomerad färgsättare. Hon är expert på färgsättning och med hembesök hos kunderna får hon till det lilla extra. När hon inte cyklar racercykel myser hon med skogskatten Lars Lerin.

Marie – Hedemorabutiken

Marie har varit med oss sedan början av 2000-talet och är butikens ankare. Trygg och stabil möter hon våra morgonpigga kunder med kaffe. På fritiden hänger hon mycket i huset i Skålbygge.

Madeleine – Hedemorabutiken

Madde är vårt senaste stjärnskott med mångårig erfarenhet inom detaljhandeln. Noggrannhet och ordning och reda är Maddes ledord i butiken. Så fort hon får chansen myser hon med familjen i stugan i Norn.

Katarina – Hedemorabutiken

Katarina är butikens Visual Merchandiser och är även utbildad inredare. Alltid sprudlande glad hjälper hon kunderna i butiken. Efter en arbetsdag kan hända att hennes farstubutik i Säter är öppen.

Kristina – Säterbutiken

Kristina är butiksansvarig över Säterbutiken. Med sin mångåriga erfarenhet inom färgbranschen löser hon de flesta av kundernas problem. När hon inte står i butiken myser hon med barnbarnet eller fixar i trädgården.

Michael – Måleriet

Michael är Målarmästaren som har målaryrket i blodet och är vd för företaget. Många kyrkor, herrgårdar och kulturbyggnader i både Dalarna med omnejd och Stockholm har målats med Michaels pensel. När han inte målar på 1700-tals gården i Nordanby jagar han med sina fågelhundar.

Andreas – Måleriet

Anderas är måleriets glade arbetsledare med bakgrund inom byggbranschen, vilket gör att han är händig på det mesta – inte bara måleri. Han kan därför hjälpa dig med de praktiska frågorna. Fritiden spenderas gärna på fyrhjuling med familjen i skogen eller i ishallen.