Butiken

Vi är den perfekta butiken för dig som älskar form, färg och inredning. Vi har till exempel ett oerhört brett sortiment av tapeter. Vi ser till att hålla koll på allt det nya. Vi hjälper dig gärna med färgsättning och hur du kan kombinera ihop golv, färg och tapeter så du får en fin harmoni hemma. Om du vill, kommer vi hem till dig och ger dig tips på färg och inredning – ja, till och med möblering. I butiken hittar du golv, färg, tapeter och inredningsprylar och vi har många fina utställningar att inspireras av.
Välkommen till oss, så hjälper vi dig att få ditt hem precis som du vill ha det!

Länk till Nordsjö Idé&Design

Länk till Caparol färg

Vi är stolta återförsäljare av linoljefärg från Engwall & Claesson och Gysinge!

Logga

Gysinge-original1

Tapeter

Kom hit och välj och vraka bland alla våra tapeter! Förutom fantastiska tapeter från bl a Midbec, Boråstapeter, Duro, INtrade, Carma så  hittar du designtapeter från Sanderson, Designers guild, Cole & Son, Osborne & Little,  Sandberg, Ralph Lauren , William Morris mfl

Färg

Här finns garanterat kulören du söker och hjälp att hitta den. Vi säljer färg från två av Sveriges ledande färgleverantörer; Nordsjö och Caparol.  Vi har också ett gediget sortiment med linoljefärger från Engwall & Claesson samt Gysinge.

Golv

Hos oss hittar du golv från Forbo, Tarkett, Pergo och Alloc.

Heminredning

Letar ni efter presenter så finns även det hos oss, med leverantörer så som Mikaela Willers, Gysinge, William Morris, Grannas i Nusnäs för att nämna några så finns det något för alla. Dalahästplädar från designer  Kerstin Landström eller FaluRödfärgspläden från designer Mia Svalänge finns också i en mängd olika utföranden.

Kakel

Vi har ett brett utbud av olika sorters kakel, klinker och mosaik. Vi är återförsäljare av bland annat Konradssons Kakel, Golvabia och Interkakel.

…och mycket annat!

Alla verktyg ni behöver för målning, tapetsering och mer därtill, hittar ni självklart hos oss! Vi hjälper dig att välja rätt produkter till ditt projekt för att du ska få ut det allra bästa resultatet!